Richtkijker accessoires

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Richtkijker accessoires kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Nachtkijker Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vortex KILLflash ARD voor StrikeFire
  De Vortex KILLflash ARD voor StrikeFire is het ideale hulpmiddel om schittering van de lens tegen te gaan. Het honingraat patroon zorgt ervoor dat het zonlicht wordt onderbroken, dit heeft voor u meerdere voordelen. Zo heeft u zelf minder last van de schittering in de lens, maar ook levende doelwitt..
  € 69,00
 • Vortex Momentsleutel Montage Kit
  Middels de Vortex Momentsleutel Montage Kit heeft u de mogelijkheid om al uw Vortex montages vast te zetten. Met deze instelbare momentsleutel kunt u alle schroeven aandraaien met de juiste spanning. De momentsleutel is makkelijk in te stellen variërend van 10 in / lbs tot 50 in / lbs. Eigenschap..
  € 89,95
 • Vortex Riser Mount - QR voor Venom Red Dot
  Inclusief: - Vortex Riser Mount - QR voor Venom Red Dot..
  € 169,00
 • Vortex The Ultimate Optics Guide to Rifle Shooting
  Dit boek leert u stap voor stap hoe u uw richtkijker moet gebruiken om de maximale potentie uit uw richtkijker te halen. Dit boek is geschreven door CPL. Reginald J.G. Wales (CAF RET.) en is geschikt voor schutters van elk ervaringsniveau en bedoeld om uw schietkunsten tot het volgende niveau te bre..
  € 34,95
 • Yukon Photon XT Flip cap 42mm
  De Yukon Photon XT Flip cap 42mm is een zeer robuuste flip cap voor de Photon digitale nachtrichtkijkers met objectief diameter van 42mm. Eigenschappen: - Materiaal: kunststof - Merk: Yukon - Type: Flip Cap Inclusief: - Yukon Photon XT Flip cap 42mm..
  € 21,95 € 19,50